• sns01
  • sns04
  • sns03
spanduk1-2
spanduk
spanduk3

proyek kita

digunakake ing peralatan pertahanan nasional, polisi keamanan umum, aerospace, prau Marine, lenga lepas pantai, peralatan olahraga, penguatan kabel serat optik, etc.

  • Apa We Do

    Apa We Do

    Produk utama kami yaiku kain PE UD sing digawe saka serat UHMWPE.

  • Kekuwatan Kita

    Kekuwatan Kita

    Bakal dadi basis produksi domestik gedhe saka serat POLYETHYLENE bobot molekul dhuwur lan produk hilir sawijining.

  • Hubungi Kita

    Hubungi Kita

    Wis dadi pemasok serat berkinerja tinggi lan produk hilir sing misuwur ing saindenging jagad.

warta
  • Weft - garis produksi terus-terusan gratis Fitur: 1, kabeh sistem nganggo kontrol program komputer PLC cerdas, operasi kasebut gampang banget lan trep.Nyuda tenaga kerja (4-5 wong), nyuda biaya, nambah efisiensi kerja.Iku salah siji saka peralatan paling majeng ing pasar.2, mesin dilengkapi kanthi otomatis mundur, unwinding, release film, film muter maneh, koreksi otomatis, dryi komposit ...
  • Weft - deskripsi lini produksi terus-terusan gratis Utamane digunakake kanggo komposit kain sandhangan, bulu kutub, kain non-anyaman, wallpaper, kulit, spons, kain tenun, SPE, TPU, PU, ​​PE, EVA, PVC lan bahan liyane.Digunakake ing sandhangan, interior otomotif, sepatu lan topi, bagasi, dekorasi, tekstil omah lan industri liyane.Peralatan lan proses persiapan kain gratis sing terus-terusan, kalebu ing bidang teknik mekanik ...
  • Apa kaluwihan serat poliethelin bobot molekul ultra dhuwur? 1, kekuatan spesifik dhuwur, modulus spesifik dhuwur.Kekuwatan spesifik yaiku bagean sing padha saka kawat baja luwih saka sepuluh kaping, modulus spesifik liya mung kanggo serat karbon sing apik.2, Kapadhetan serat kurang, Kapadhetan punika 0.97-0.98g/cm3, bisa ngambang ing lumahing banyu.3. Elongation fraktur Low, karya patah gedhe, kapasitas panyerepan kuwat, supaya wis impact pinunjul r ...
X
Babagan awake dhewe
babagan-img

Jiangsu Liujia Technology Co., Ltd. dumunung ing yancheng, kutha pesisir Segara Kuning sing ayu.Founded in 2011, iku utamané mrodhuksi kekuatan dhuwur lanserat polyethylene modulus dhuwurlan produk hiliripun.

Jembar wewengkon 133333.333333meter persegikanthi total investasi 500 yuta yuan, perusahaan bakal dadi basis produksi domestik gedhe saka serat POLYETHYLENE bobot molekul dhuwur lan produk hilir sawijining.

ndeleng liyane