• sns01
  • sns04
  • sns03
spanduk1-2
spanduk
spanduk3

proyék urang

loba dipaké dina alat-alat pertahanan nasional, pulisi kaamanan publik, aerospace, kapal Kelautan, minyak lepas pantai, alat-alat olahraga, kabel serat optik strengthening, jsb

  • Naon Urang Laksanakeun

    Naon Urang Laksanakeun

    Produk utama kami nyaéta lawon PE UD anu didamel tina serat UHMWPE.

  • Kakuatan Urang

    Kakuatan Urang

    Bakal jadi basis produksi domestik badag serat poliétilén beurat molekul tinggi jeung produk hilir na.

  • Taros Kami

    Taros Kami

    Parantos janten panyalur serat berkinerja tinggi sacara internasional sareng produk hilirna.

warta
  • Weft - garis produksi kontinyu gratis Fitur: 1, sakabeh sistem adopts calakan PLC kontrol program komputer, operasi pisan basajan tur merenah.Greatly ngurangan tanaga gawé (4-5 urang), ngurangan biaya, ngaronjatkeun efisiensi gawé.Ieu salah sahiji parabot paling canggih dina pasaran.2, mesin ieu dilengkepan rewinding otomatis, unwinding, release pilem, film rewinding, koreksi otomatis, dryi komposit ...
  • Weft - pedaran garis produksi kontinyu bébas Ieu utamana dipaké pikeun komposit lawon pakean, fleece polar, lawon non-anyaman, wallpaper, kulit, bolu, lawon anyaman, SPE, TPU, PU, ​​pe, Eva, PVC jeung bahan lianna.Loba dipaké dina pakean, interior otomotif, sapatu jeung topi, koper, hiasan, tékstil imah jeung industri lianna.Kontinyu weft parabot préparasi lawon bébas jeung prosés, milik widang tec mékanis ...
  • Naon kaunggulan serat poliétilén beurat molekul ultra luhur? 1, kakuatan spésifik tinggi, modulus spésifik tinggi.Kakuatan spésifik nyaéta bagian anu sarua tina kawat baja leuwih ti sapuluh kali, modulus husus kadua ukur keur serat karbon alus.2, dénsitas serat low, dénsitas nyaeta 0.97-0.98g / cm3, bisa ngambang dina beungeut cai.3. elongation narekahan Low, karya narekahan badag, kapasitas nyerep kuat, ku kituna boga dampak beredar r ...
X
Tentang Kami
ngeunaan-img

Jiangsu Liujia Technology Co., Ltd. perenahna di yancheng, kota basisir Laut Konéng anu éndah.Diadegkeun dina 2011, éta utamana ngahasilkeun kakuatan tinggi naserat poliétilén modulus tinggijeung produk hilir na.

Ngawengku wewengkon 133333.333333méter pasagikalayan total investasi 500 juta yuan, pausahaan bakal jadi basis produksi domestik badag serat poliétilén beurat molekul tinggi jeung produk hilir na.

nempo leuwih